Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Grundstrukturen i det grønne hus

2021-12-21

Brugsmodellen vedrører en indendørsdrivhusdyrkningsanordning, som omfatter en plantetank, et vandforsyningssystem, et temperaturkontrolsystem, et ekstra belysningssystem og et fugtkontrolsystem; Planterillen er arrangeret i bunden af ​​vinduet eller lavet til en skærmform til plantning af planter; Vandforsyningssystemet forsyner automatisk vand i en rettidig og passende mængde; Temperaturstyringssystemet inkluderer udstødningsventilator, termisk ventilator, temperaturføler og termostatisk systemkontrolboks til at justere temperaturen i tide; Ekstrabelysningssystemet omfatter plantelamper og spejle, som er installeret rundt om plantetanken for at give belysning, når der ikke er sollys, så planterne kan fotosyntese og præsentere et smukt landskab gennem lysets brydning; Fugtkontrolsystemet samarbejder med udsugningsventilatoren for at justere fugtigheden og reducere indendørstemperaturen.

Drivhus er en bygning med dagslysende dækmaterialer som hele eller dele af indhegningsmaterialerne, som kan bruges til dyrkning af planter om vinteren eller andre årstider, der ikke er egnede til vækst af åbne planter.

Ifølge den endelige brugsfunktion afdrivhus, drivhus kan opdeles i produktive drivhus Eksperimentelle (Pædagogiske) drivhuse og kommercielle drivhuse, der tillader offentligheden at komme ind. Grøntsagsdyrkningsdrivhuse, blomsterdyrkningsdrivhuse og avlsdrivhuse hører til produktive drivhuse; kunstige klimarum og drivhuslaboratorier hører til eksperimentelle (pædagogiske) drivhuse; forskellige prydvæksthuse, detaildrivhuse og råvareengrosdrivhuse hører til kommercielle drivhuse.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept